Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!!!

Οικογένεια…πηγή ζωντάνιας, χαράς, αγάπης , κατανόησης, σεβασμού… απολάυσεις πρωτόγνωρες που ο άνθρωπος μόνο μέσα σε αυτά τα πλαίσια μπορεί να νιώσει.

Ο καθένας από τους δύο συζύγους ανακαλύπτει στο πρόσωπο του άλλου τον αφοσιωμένο σύντροφο και συμπαραστάτη στις αντιξοότητες και δυσκολίες που συναντάει , τον ανεκτίμητο βοηθό στις υποθέσεις που τον απασχολούν , τον ανιδιοτελή και ειλικρινή σύμβουλο στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και τον άδολο σύμμαχο στον αγώνα της ζωής.

 Οι γονείς βρίσκουν στα πρόσωπα των παιδιών τους την χαρά, το στήριγμα των ελπίδων τους και το σκοπό της ζωής τους. Τα παιδιά αντίθετα βρίσκουν στα πρόσωπα των γονιών τους την ασφάλεια , τους εγγυητές των δικαιωμάτων τους , τους συντελεστές της μόρφωσης και της προόδου τους , τους καθοδηγητές τους στο γεμάτο παγίδες δρόμο της ζωής τους.

Μια τέτοια οικογένεια είναι αυτή του Γιώργου και της Μαρίας Ευθυμίου από την Κυπάρισσο Αγρινίου που βραβεύτηκε το 2014 από την ΑΣΠΕ και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου ως μια από τις μεγαλύτερες υπερπολύτεκνες οικογένειες πανελλαδικώς   η οποία γιόρτασε χθες τα  60 χρόνια  γάμου μαζί με τα 15 από τα 18 παιδιά τους, τις νύφες, τους γαμπρούς και τα εγγόνια τους  !!!
Μια πρωτοβουλία των παιδιών ώστε να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τα μέλη της οικογένειας και να χαρούν όλοι μαζί την επετειακή αυτή μέρα..

Εμείς απο τα Παρακαμπύλια Νέα τους  ευχόμαστε να βιώνουν πάντα χαρές και  να ειναι γεμάτοι απο υγεία!!!
,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου