Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Εκλέχθηκε ήδη ο πρώτος τοπικός πρόεδρος στα Παρακαμπύλια!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, βουνό, ουρανός, άλογο, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Εκλέχθηκε ήδη ο πρώτος πρόεδρος στα Παρακαμπύλια προτού διενεργηθούν οι εκλογές κι αυτό για τι δεν βρέθηκε άλλος υποψήφιος να διεκδικήσει το αξίωμα του τοπικού προέδρου.
Ο κ.Γιάννης Νταλιαπές πριν από ένα δίμηνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στους συγχωριανούς του,αλλά μέχρι χθες κανείς άλλος Πεντακορφιώτης δεν κατέθεσε στο πρωτοδικείο υποψηφιότητα!
Αυτό -όπως τονίζει και ο ίδιος σε σχετική ανακοίνωσή του στο f/b- σημαίνει ότι τυγχάνει της ευρείας αποδοχής των ψηφοφόρων του χωριού! 
Έτσι πριν γίνουν ακόμα οι εκλογές ο Γιάννης Νταλιαπές έχει ήδη εκλεγεί πρόεδρος στο Πεντάκορφο Αγρινίου,(Στην κοινότητα ψηφίζουν περίπου 300 άτομα)και με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους συγχωριανούς του!Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του,με την ανάληψη των καθηκόντων του!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ F/B


 Πριν 2 μήνες αποφάσισα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος Πεντακόρφου σεβόμενος κάθε άλλης υποψηφιότητας. Οι συγχωριανοί μου όμως αποφάσισαν κατά συντριπτική πλειοψηφία να με στηρίξουν και τους ευχαριστώ εκ των πρότερων για αυτό.
Ειδικότερα την νεολαία του χωριού και την απόφαση τους να μην κατεβάσουν δεύτερη η τρίτη υποψηφιότητα. Θα είμαι πρόεδρος για όλο το χωριό πέραν από κάθε μικρής διαφωνίας.
Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα υπόλοιπα χωριά της περιοχής μου ότι το Πεντάκορφο είναι ενωμένο όσο ποτέ, και προς αυτή την κατεύθυνση να ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον, γιατί τα χωριά μας έχουν πολλά προβλήματα και δεν χρειάζονται μικροκομματικές διαφορές.
Τέλος θέλω να σας ευχαριστησω όλους, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ,τους υποψηφίους τοπικούς προέδρους, τους υποψηφίους τοπικούς συμβούλους της περιοχής μας και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου