Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ



Ιδιαίτερα πλούσιο θα είναι φέτος το καλοκαίρι στην Κυπάρισσο, με δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου που καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών και μια μεγάλη γκάμα απο δραστηριότητες που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν παιδαγωγικές δραστηριότητες, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, θεατρικά δρώμενα και καλοκαιρινές εξορμήσεις.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Παρασκευή 13/7

Προβολή ταινίας ''Ραλφ εναντίον ιντερνετ'', ώρα 9:30 μ. μ. στην πλατεία

Σάββατο 14/7

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, έναρξη 5.00 μ.μ.. στην πλατεία. Θεατρικό παιχνίδι για την εξερεύνηση του κόσμου και για το περιβάλλον με οπτικοακουστικά μέσα  με την Μέλισσα Σελεβίστα, 8.30 μ.μ.
Κυριακή 15/7
Παρουσίαση βιβλίου ''Ο Σωτήρης και οι τσούχτρες'' της Ευτυχίας Πατσιαλού, 10:30 π.μ. στο καφενείο του Σπύρου

Σάββατο 27/7
Πανκυπαρισσιακό Αντάμωμα  με την ορχήστρα του Παύλου Μπερμπερίδη (Πάυλος Μπερμπερίδης: μπουζούκι, φωνή, Χρήστος Καραγιαννόπουλος: φωνή, Ανδρέας Φούκας:, κλαρίνο, πιάνο, φωνή, Νίκος Ιβρος: κιθάρα, Βασίλης Σκουμάτζος: κρουστά, Γιάνης Λαζούρας:κοντρα μπάσο), Συμμετέχουν για το δημοτικό προγραμμα ο Χρήστος Στεργίου:κλαρίνο, Στέφανος Καρακώστας: φωνή

Παρασκευή 9/8
Ερασιτεχνικό βόλεϊ, προαύλιος χώρος Δημ. Σχολείου, ώρα 7:00 μ.μ.

Σάββατο 10/8
Θεατρικός μονόλογος ''Θοδώρα, η μάνα του γενίτσαρου''. Από το έργο του Σταύρου Σταυρίδη ''Πέτρινο προσωπείο''. Σκηνοθεσία Βαϊα Σπυρέλη, Ερμηνεία Τασούλα Γεωργιάδου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου