Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ!

Είναι πολύ αισιόδοξο να βλέπουμε νέους ανθρώπους να κυνηγούν τον στόχο του και να τον πετυχαίνουν!!!
Η συντοπίτισσα μας απο την Κυπάρισσο του Δήμου Αγρινιου και πρόεδρος του Πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Κυπαρίσσου, Σωτηροπούλου Χριστίνα πρώτευσε σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Ζωγραφικής  σε ερασιτεχνικό επίπεδο με θέμα την ''ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ'' τον οποίον διοργάνωσε η γνωστή σχολή εικαστικών τεχνών borgias college (ΒORGIAS” Fine Art, Culture & Design) με έδρα την Αθήνα!


ο πίνακας ζωγραφικής με θέμα την "εγκατάλειψη" που έδωσε την πρώτη θέση στην.Σωτηροπούλου από την κριτική επιτροπή!
Η καλλιτεχνική δράση της Χριστίνας Σωτηροπούλου πέρα από την προσωπική  της συλλογή έργων τέχνης προσδιορίζεται σε μια μεγάλη γκάμα ενεργειών καλλιτεχνικής έκφρασης που δεν έχει αποκλειστικά και μόνο αντικείμενο την ζωγραφική.



Η πρωτιά της στον διαγωνισμό με βάση τ' αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής καταδεικνύει τις μεγάλες ικανότητές της. Το βραβείο είναι η μονοετής φοίτηση  στην σχολή, ώστε να εμπλουτίσει τον καλλιτεχνικό  της ορίζοντα.

O διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη. Όλοι οι πίνακες που πήραν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την επιτροπή αναρτώνται αυτή τη στιγμή στο facebook, για 13 ημέρες ακόμα, ώστε να συνεχιστεί η ψηφοφορία με like.  Αξίζει λοιπόν , απ΄ όλους μας, ένα like ώστε να πραγματοποιήσει η Πρόεδρος του συλλόγου Κυπαρίσσου κι αυτόν τον στόχο! Όσοι θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο: 



ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ, ΑΚΡΥΛΙΚΑ

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΡΑΛΟΥ, ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΞΥΛΟ
ΦΘΗΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ


ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑ

ΤΡΙΠΤΥΧΟ, ΑΚΡΥΛΙΚΑ

ΔΥΠΤΙΧΟ, ΑΚΡΥΛΙΚΑ

ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΚΡΥΛΙΚΑ

 Σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου