Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Psilovrachos original page:ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΟΧΗ
Το βρήκαμε στην σελίδα του Ψηλοβράχου στο FB..Η περίπτωση του άτυχου Βαγγέλη μας αγγίζει όλους.. μας αφορά όλους,,Πρέπει η Ελληνική κοινωνία να μάθει να μην συγκαλύπτει,να μην υποτάσσεται,να επαναστατεί,να βοηθά τον συνάνθρωπο, να τιμωρεί... To αναδημοσιεύουμε αυτούσιο ..
ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΣ/Psilovrachos original page. Σύνορα Evrytanias- Aitwloakarnanias

Η σελίδα μας αφορά, τη πατρίδα και τα μέρη μας, όμως όπως θα έχετε καταλάβει ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, σαν ζωντανη σελιδα που είμαστε τα πάντα και δεν προβαίνουμε μόνο σε μια περιοδική κατάθεση φωτογραφιών... Σήμερα η Ελλάδα ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΡΙΧΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ και ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ... 

===================================================
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
Ένας θάνατος που θα μας ακολουθεί για πάντα. Ένας θάνατος όλης της Ελλάδος, που 40 μέρες τώρα με τον έναν η άλλον τρόπο, ψάχνει για το δικό της παΐδι, συμπάσχει πλέον με την άμοιρη μανα, αναθεματίζει τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας/αυτοκτονίας... Ενα παιδί που βίωσε τον τραμπουκισμό των συμμαθητών του -"σκληρών" Κρητικών- σε καθημερινή βάση (τον έδεσαν σε μια καρέκλα, του πέρασαν έναν ιμάντα στο λαιμό, τον κλείδωσαν σε μια ντουλάπα κλπ κλπ.) και τον απολυτό εξευτελισμό της ανθρωπινής ψυχής του αλλά καθως λένε οι πληροφορίες ήταν κάθε μέρα μαζί τους, δεν τους "έδωσε" ποτέ...

 Να ήταν το σύνδρομο της Στοκχόλμης που τον κρατούσε ψυχικά "δεμένο" μαζί τους η μήπως εντέλει ετούτος δω ο ανελέητα καθυβρισμενος, εξευτελισμένος και εξαθλιωμένοςαποδείχθηκε  περισσότερο ΑΝΤΡΑΣ απο αυτά τα "δείγματα αρσενικών" και κάλυπτε τους συντοπίτες τους, υποφέροντας οσιομαρτυρικαστωικά και σιωπηλά, θεωρώντας το καθήκον του? Λενε ότι αυτοκτόνησε. Δεν το πιστεύει κανείς αυτό.


Όλη η Ελλάδα έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ και έτσι πρέπει, τους "ματσο" Κρητικαρους που του "ξεχείλωναν" κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό την ψυχούλα του.


Όλη η Ελλάδα έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ αυτούς που έβλεπαν, αυτούς που ήξεραν, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ, λοιποί μαθητές ή εκπαιδευτικοι της σχολής, πολιτικοί ή παράγοντες, ο πατέρας του που δεν τον πήρε από εκεί (και τώρα τον παίρνει στα σάβανα) -για να τον σκληραγωγησει και καλά, όποιοι και να ήταν, συνέπραξαν στο "έγκλημα". 

Εκ των υστέρων όλοι στηλιτεύουν, καταδικάζουν, "ωρύονται". ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΤΩΡΑ Η ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ, ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ. ΤΩΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ.

Λένε πως αυτοκτόνησε, η νεκροψία θα δείξει. Όμως για μένα, ότι και να αποφανθούν, η σωρός του μεταφέρθηκε από κάποιους εκεί, στο μέρος που βρέθηκε, από το μέρος που πραγματικά τελέστηκε το έγκλημα.
 Λενε ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αστυνομία πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο, κι άλλοι θα πέρασαν, δεν γίνεται, κάποια δυσάρεστη οσμή θα υπήρχε τόσο καιρό, αλλού έγινε το έγκλημα και μετά τον μετέφεραν.
 Μα το μαχαίρι είχε τα αποτυπώματα του, ε και? Δύσκολο ήταν αυτοί οι "δολοφόνοι" να του έβαλαν το μαχαίρι στα χέρια του για να έχει τα δικά του αποτυπώματα, τόσα του έκαναν, εκεί θα "κολαγαν"? 

Τέλος, έστω και αν την καθαυτού πράξη την έκανε ο συγχωρεμένος ΠΟΙΟΣ ΤΩΝ ΩΘΗΣΕ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ? Σήμερα πενθεί όλη η Ελλάδα το ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ.

Σήμερα ρίχτηκαν στην κόλαση οι απενεχοποιημένοι "δολοφόνοι" . Ειτε διαπραττοντες το έγκλημα "ιδίοις χερσί" είτε ως ηθικοί αυτουργοί, αυτά τα τέρατα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ, όπως ανελέητα βασάνιζαν το νεκρό παλικαράκι, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ "ΦΑΕΙ", Η ΕΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΟΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ επιτέλους, που έχει φτάσει στην απόλυτη σήψη, στην απόλυτη ηθική της κατάπτωση. ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ πλεον ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ
Για μένα, αυτό πρέπει να κάνει και η "αρρενωπή" Κρήτη.
 Πρέπει μόνοι τους οι Κρητικοί να τιμωρήσουν τα "παιδιά"-τέρατα που με τον "ανδρισμό" τους σκότωσαν τον Βαγγελη, αλλιώς οι Κρητικοί θα γίνουν οι πιο "ρόμπες-λουγκρες" και δικαίως περίγελος πανελληνίως.
Κλείνοντας θα πω ακόμη ετούτο. Έχω κι εγώ ένα γιο, ΑΝ ΚΕΙΤΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ τωρα εκεί, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ στα χέρια μου, κι ας εχω υπηρετήσει την δικαιοσύνη 15 χρόνια. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, και οι γονείς τους που έτσι τους μεγάλωσαν, ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ καθώς και οι σιωπούντες συνεργοί .ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΤΥΧΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ, μακάρι τώρα να βρεις την γαλήνη εκει στα ουράνια, που δεν βρήκες εδώ κάτω στην κόλαση.

ΥΓ.Μάνος Χατζιδάκις: « Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δε συνθέτει ιδεολογία. Είναι η μεγεθυμένη έκφραση – εκδήλωση του ΚΤΗΝΟΥΣ που περιέχουμε μέσα μας χωρίς εμπόδιο στην ανάπτυξη του , όταν κοινωνικές ή πολιτικές συγκυρίες συντελούν, βοηθούν, ενισχύουν τη βάρβαρη και ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ παρουσία του… Και το κακό ελλοχεύει , χωρίς προφύλαξη, χωρίς ντροπή. Ο νεοναζισμός δεν είναι θεωρία, σκέψη και αναρχία . Είναι μια παράσταση. Εσείς κι εμείς. Και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου