Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΛΙΝΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ!

Mε κάθε επισημότητα έγινε ο γάμος του συντοπίτη μας Λίνου Υφαντή(γιος του Γεωργίου Υφαντή και της Χρυσούλας Σπυρέλη από τον Άγιο Βλάση Αγρινίου) και της συντρόφου του Ζωής, το περασμένο Σάββατο  στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής  Αγρινίου. Κουμπάροι ο Θόδωρος Αντωνόπουλος και η Ράνια Μούστου-Ήταν ένας γάμος ο οποίος θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μακριά από τις καθιερωμένες τελετές που έχουμε συνηθίσει.
 Ο γαμπρός ήρθε στην εκκλησία οδηγώντας μόνος το αυτοκίνητό του,και χωρίς γραβάτα ενώ πάνω στο καπό του αυτοκινήτου απεικονιζόταν με μεγάλα γράμματα αρχικά το ζευγαριού (ΗΖ) 
 Λίγα  δευτερόλεπτα μετά ήρθε η νύφη  με τη συνοδεία του πατέρας της και μπήκανε μέσα στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο το οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου.Εκτός από τους συγγενείς και τους στενούς φίλους των νεονύμφων ,υπήρξαν και καλεσμένοι από τον ευρύτερο κύκλο του Αγρινίου αφού ο Λίνος είναι εις εκ των ιδρυτών του agrinio news,άλλα και μέλος πολλών συλλόγων επιστημονικού και μη ενδιαφέροντος της πόλης.
 Αμέσως μετά ακολούθησε η καθιερωμένη φωτογράφιση αλλά με χαλαρή διάθεση στο προαύλιο χώρο του ναού . Να επισημάνουμε ότι τον γάμο ευλόγησε και ο ιερέας της ενορίας Αγίου Βλασίου πατήρ Θωμάς Ντούπης.
Επίσηςένας εκ των ψαλτών ήταν και ο Αγιοβλασίτης Κώστας Κούρτης επί χρόνια ψάλτης παλιότερα στην ίδια ενορία,ενώ διακρίναμε και πολλούς καλεσμένους από την περιοχή μας..
Το parakampylia news εύχεται βίον 
ανθόσπαρτο στους δυο νέους,υγεία ευτυχία και  καλούς απογόνους !



IMG_5137








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου