Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ:ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ


Με το σλόγκαν “Με την ασφάλεια δεν παίζουμε σε ορεινές περιοχές που ήδη η Πολιτεία εγκατέλειψε” ξεκινάει μια εκστρατεία Συλλογής Υπογραφών  με αίτημα να παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βλασίου και να μην μείνει εκτεθειμένη μια ολόκληρη περιοχή 100 και πλέον χιλιομέτρων αλλά και άνθρωποι ηλικιωμένοι επί το πλείστον ανήμποροι να αντιδράσουν σε κάθε λογής κίνδυνο.  Την εκστρατεία συλλογής On line υπογραφών ανέλαβε πρωτοβουλία κατοίκων & παραθεριστών της περιοχής της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων, η οποία μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας θα συλλέξει τα ονόματα που υπογράφουν το παρακάτω ψήφισμα-κείμενο, θα ταυτοποιήσει την ορθότητα των στοιχείων των ενδιαφερομένων και θα τα παραδώσει στους αρμόδιους φορείς της περιοχής , οι οποίοι ήδη καλούν σε κινητοποιήσεις. (δείτε προηγούμενο ρεπορτάζ: http://www.agrinionews.gr/κινητοποιήσεις-στα-παρακαμπύλια-για/)Τον συντονισμό της διαδικασίας έχει ο κος Ηλίας Υφαντής. Μέχρι τώρα αρκετοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Δείτε το κείμενο και την ηλεκτρονική φόρμα που εναλλακτικά μπορείτε να τη βρείτε και εδώ:https://docs.google.com/forms/d/1QjIeeUHcXHSJJNsKcRdRHYsycTkRtYimwWPR_FIRQbs/viewform?c=0&w=1

Όχι στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου

Όχι στην κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Βλασίου της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου. Αν γίνει αυτό μια ορεινή περιοχή με οδικό δίκτυο 100 και πλέον χιλιομέτρων θα μείνει έκθετη. Οι λίγοι κάτοικοι της και τα πολλά σπίτια που ανοίγουν τους θερινούς μήνες θα κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.Γιατί να καταργηθεί το τμήμα όταν υπάρχει Κοινοτικό Γραφείο ανακαινισμένο που μπορεί να στεγαστεί εκεί; Τόσοι πολοί πόροι θα εξοικονομηθούν; Απαιτούμε να γίνει το αυτονόητο.

    ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία

    Ονοματεπώνυμο
    Το επώνυμο σας με Ελληνικούς Χαρακτήρες ( Υποχρεωτικό)

    Πατρώνυμο
    Το πατρώνυμο σας με Ελληνικούς Χαρακτήρες

    Ε-mail ή τηλέφωνο επικοινωνίας
    Προαιρετικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου