Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

H ABΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ!


Της Μαρίας Dawkinson 
         
 χ χ

  • Μη φτύνεις. Μη φωνάζεις, μη βρίζεις. Να κάθεσαι σταυροπόδι, γιατί αλλιώς φαίνεται το βρακί σου. Στα τρία ποτήρια σταμάτα, γιατί θα έχεις τραβήγματα. Μέχρι έγκυος μπορεί να μείνεις και να πρέπει να πας για έκτρωση, κρυφά από τους δικούς σου.


  • Κοντά τα μαλλιά! Όχι, μακριά! Καρέ! Ίσια! Μπούκλες! Κάνε Ανταύγειες, ρίξε ντεκαπάζ, ρίξε χειροβομβίδα. Ποτέ χαχόλικα ρούχα, γιατί θα σε πούνε λεσβία, ανοργασμική ή κομπλεξική. Στενά, που να «γράφουν» και το τελευταίο τριχοειδές αγγείο να φοράς! Φαρδιά μόνο όταν το προστάζει η μόδα! Πρόσεχε μη σου μπει λακ στα μάτια και στραβωθείς, ή σου πεταχτούν έξω τα μάτια από το τσόκερ! Μάθε να ισορροπείς στα δωδεκάποντα!


  • Το ιδανικό σου βάρος είναι 49 κιλά και 300 γραμμάρια, λέει το πρωτόκολλο. Χάσε. Χάσε κι' άλλο, γιατί έρχονται γιορτές και θα τα ξαναβάλεις. Ξέχνα τα τηγανητά, κάνουν κυτταρίτιδα. Μόνο νερόβραστα. Μην τρως σοκολάτα στην περίοδο, γιατί θα βγάλεις σπυριά. Τρώγε μαύρη σοκολάτα πριν την περίοδο, γιατί βοηθά στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο.


  • Σπούδασε κάτι που αγαπάς πολύ. Δούλεψε για κάτι που αγαπάς πολύ, να νιώθεις ολοκληρωμένη. Αν όχι, κάνε καριέρα να αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους πόσο πολύ αγαπάς αυτό που αγαπάς. Μην ξεχνιέσαι στη δουλειά! Παντρέψου έγκαιρα, γιατί θα μείνεις στο ράφι.

  • Όταν τον βρεις, κάνε πολύ σεξ, μη και τον χάσεις. Προσποιήσου και κάνα δύο, πέντε, διακόσιους οργασμούς. Κάνε γρήγορα παιδιά, γιατί γυναίκα χωρίς παιδιά είναι σαν αυτοκίνητο χωρίς ρόδες. Κόψε τη δουλειά, γιατί αλλιώς θα έχεις τύψεις που δεν ήσουν εκεί να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Δύσκολο να ξαναβρείς δουλειά, γιατί έχεις παιδιά, αλλά τυχερή είσαι να βρήκες κάτι λιγότερο από εκείνο που είχες. Κουριέρα. Κουρεμένη καριέρα δηλαδή.


  • Τι στραβομουτσουνιάζεις; Τα 'χεις όλα! Δουλειά, παιδιά, άντρα, σπίτι, σκύλο, χάμστερ. Από μουλτιτάσκινγκ πως πας; Τα παιδιά όμως είναι το παν. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Τα παιδιά μέχρι τα 12 σε πρήζουν και μετά τα 12 σε βρίζουν και από το να συναπαντηθούν μαζί σου, προτιμούν να ζήσουν το σενάριο του SAW IV.

  • Τελευταία, σε βλέπω, έβαλες κιλά. Παίζει νουτέλα στα κρυφά. Χάστα. Όχι, μη! Γιατί αν τα χάσεις, θα ζαρώσεις. Δεν ξέρω, κάνε ότι σε φωτίσει ο μεγαλοδύναμος. Είναι μεγάλο και δύσκολο πρότζεκτ το να μένεις «εντός» αγοράς. Ο άνδρας γίνεται γοητευτικότερος με άσπρες τρίχες. Εσύ, απλά γερνάς.


  • Μετά από ώριμη σκέψη, τα βάφεις μαύρα. Κολλάς στα 45 για είκοσι χρόνια, μέχρι που βγαίνεις τελικά στη σύνταξη και δεν μπορείς πλέον να τα κρύψεις. Ευτυχώς, όμως, σου κόπηκε η περίοδος και δεν αιμορραγείς και σκυλοπονάς τον μισό μήνα. 


  • Έχεις μόνο εμμηνοπαυσιακές εξάψεις και ημικρανίες που σε στέλνουν για τσάι στη Σρι Λάνκα. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα δεν μένεις πια έγκυος. Αλλά από ποιον να μείνεις, αφού ακόμα και οι 80άρηδες κυνηγάνε εκείνες που είναι ακόμα σε φάση αναπαραγωγής; Ώχου, πες ότι έτυχες στην περίπτωση. 


  • Γλέντα το μέχρι να σου πέσει εντελώς η λίμπιντο από τα οιστρογόνα που σ' εγκαταλείπουν και από την πεπτωκότα εικόνα στον καθρέφτη. Κάνε μπότοξ. Κάνε πλαστική. Πάρε ορμόνες. Όχι, θα ξαναζαρώσεις, θα παραμορφωθείς, θα πάθεις καρκίνο. Πάρε βαθιές ανάσες. Πάρε τα βουνά.


  • Δεν μπορείς να πάρεις τα βουνά. Η κόρη σου γεννάει, και θέλει βοήθεια με το μωρό. Τα μωρά είναι ευτυχία. Βοήθα! Του παιδιού σου το παιδί είναι δυο φορές παιδί. Βοήθεια... 
  • Καμιά δικαιολογία! Είσαι και μόνη τώρα και δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις. Ο πάλαι ποτέ γοητευτικός σου σύντροφος έγινε γοητευτικότερος και συν-τρέφεται τώρα αλλού. Μια χαρά. Ούτε μπότοξ, ούτε ζημιά.


  • Οι ζάρες σου τα κάλλη σου. Το μόνο που σ' ενδιαφέρει πια είναι να πίνεις για να κοιμηθείς, να τρως σοκολάτα 70% για να ανεβάζεις σεροτονίνη, να πηγαίνεις σινεμά με τις φιλενάδες σου και να διαβάζεις εκείνα τα μεταφυσικά που κάποτε χλεύαζες, προσδοκώντας ανάσταση νεκρών και μια επόμενη ζωή, όπου και πάλι θα γεννηθείς με κωδικό ΧΧ, για να κάνεις τα ίδια, φτου κι από την αρχή.


  • Μόνο να εύχεσαι να μην σου τύχει να ξαναγεννηθείς εκεί που θα σου φορέσουν το μαύρο σεντόνι από την κορφή ως τα νύχια, γιατί τότε η προηγούμενη ζωή θα σου φανεί Παράδεισος.

http://www.liberal.gr/arthro/24262/imerologia/maria-Dawkinson/XX.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου