Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ Δ.ΑΓΡΑΦΩΝ-ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

Όπως και στ΄ Άγραφα έτσι και στην περιοχή μας ασχολούνται πολλοί με την μελισσοκομία,η οποία δεν περιορίζεται  μόνο για οικιακή χρήση αλλά και για εμπόριο αφού  το μέλι που παράγεται στα Παρακαμπύλια είναι εγνωσμένα εξαιρετικής ποιότητας και για τον λόγο αυτό θα ήταν πολύ χρηστικό τους μελισσοκόμους της περιοχής μας να αυξήσουν και να βελτιώσουν την παραγωγή τους.Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν κάποιος φορέας να αναλάβει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα και στην περιοχή μας! 
Δωρεάν διήμερο Σεμινάριο Μελισσοκομίας – Βασιλοτροφίας υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων
afisa_melisokomias Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016  καιώρα 9:00πμ έως 16:00, θα διεξαχθεί το Σεμινάριο Μελισσοκομίας – Βασιλοτροφίας υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων και συγκεκριμένα στον χώρο του Ιστορικού Μουσείου Βίνιανης το οποίο στεγάζεται στο διατηρητέο Σχολείο του Ιστορικού Οικισμού Βίνιανης και αναβιώνει πλέον ως σχολείο ζωής, κόντρα στη λήθη.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι εκπαιδευτής και δάσκαλος του ΙΓΕ (Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, το σεμινάριο θα αναβληθεί για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Φεβρουαρίου 2016.
Η παρακολούθηση των άνω σεμιναρίων είναι δωρεάν. Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στην κυρία Βούλα Σούκη στο τηλ: 6972831623.
 http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου