Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ....

Σε ηλικία 32 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης, μετά από τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας.
Ο Παντελής Παντελίδης  είχε καταγωγή από Αγρίνιο αφού η μητέρα του Αθηνά Σεφεριάδη γεννήθηκε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον Άη Γιώργη και ζει στην Αθήνα.
Το parakampylia news εκφράζει τα θερμά του  συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.

PANTELIDIS_533_355
Σόκαρε η είδηση του τραγικού θανάτου του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σήμερα το πρωί σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης. Είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και εκεί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του .Οι δύο γυναίκες είναι τραυματισμένες και υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεκρός είναι ο τραγουδιστής, ωστόσο επειδή δεν είχε μαζί του χαρτιά και επίσημα έγγραφα, περίμεναν στο νοσοκομείο να αναγνωριστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες την πολύ δύσκολη αυτή διαδικασία ανέλαβε άνθρωπος από το κέντρο όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση-σοκ.
Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης 
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.
Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.
Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».
Ο  Παντελής Παντελίδης  ετοιμαζόταν για την έναρξη του νέου προγράμματος στο Teatro Music Hall στο Μοσχάτο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.
πληροφορίες και από protothema.gr 
f88bd5e8cce995b10536eee230b9b1da
pantelidhs14_647_355

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου