Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΣΑΡΓΙΑΔΑ!

Ξεκινάνε έργα ασφαλτόστρωσης στην Δ.Ε Παρακαμπυλίων και συγκεκριμένα στην Σαργιάδα Αγρινίου, χάρη στις συστηματικές και ουσιαστικές ενέργειες του τοπικού προέδρου Δημήτρη Κροκίδα.
Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο πρόεδρος μας ενημέρωσε τι ακριβώς γίνεται στην κοινότητα του,από πλευράς δημοσίων έργων αυτόν τον καιρό.

ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

Στην Σαργιάδα Αγρινίου λοιπόν εκτελείται αυτή την χρονική περίοδο  ένα σημαντικό έργο για την περιοχή. Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση ενός τμήματος προς το νεκροταφείο του χωριού προς τον οικισμό Παλαιοχώρι μήκους δυο χιλιομέτρων.
Το έργο χρηματοδοτήθηκε  από το υπουργείο παραγωγικής ανασυγκρότησης περιβάλλοντος και ενέργειας με τίτλο "Αγροτική οδοποιία τ.κΣαργιαδας Δ.Ε Παρακαπυλίων, προϋπολογισμού 488.000,00 ευρώ.
Με την αριθ. ΑΠΌΦΑΣΗ 119/2015 ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ Δήμου Αγρινίου έγινε η αποδοχή του.


 

ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ

Ένα σημαντικό έργο που εκτελέστηκε από τον Δήμο Αγρινίου στην τ.κ Σαργιάδας είναι η διαμόρφωση και το τοιχίο στήριξης στην είσοδο του δρόμου από Ε.Ο Αγρινίου Καρπενησίου προς το κέντρο του χωριού δαπάνης 12.000 ευρώ.

ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Στις 12/2/2016 λόγω έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή, πλημμύρισε ο χείμαρρος Ζέρβας ο οποίος περνάει από τον οικισμό Αρβανίτσας Σαργιάδας με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοκληρωτικά ένα τμήμα του Αγροτικού δρόμου προς το φράγμα του Καστρακίου μήκους 60 περίπου μέτρων.
Μετά από σχετική πρωτοβουλία του τοπικού προέδρου κ .Κροκίδα, έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και την Π.Δ.Ε, ώστε να γίνει αποπεράτωση του τμήματος μέσα στον Αύγουστο- Σεπτέμβριο όπου υπολογίζεται να πέσει η στάθμη των υδάτων του Χειμάρρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου