Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΑ ΧΑΡΤΗΣ

Παρακαμπύλιοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Αγρινίου είπαν τις ευχές για το 2017 στην κάμερα του Το parakampylia news.

Ευχής έργον θα ήταν να βρούμε όλους όσους έχουν την επιχείρηση τους στο Αγρίνιο όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε μιαν άλλη φορά.

Τις ευχές τους στην κάμερα είπαν οι Φώτης Σοφρώνης από την Ποταμούλα που διατηρεί με τον αδελφό του Αλέξανδρο λογιστικό γραφείο στην οδό Καρπενησίου δίπλα σχεδόν από την διασταύρωση στο Πλατανάκι,ο Αλέκος Θεμελής από τον Άγιο Βλάση,που χει το γνωστό ψητοπωλείο στην πλατεία Καραπανέικα, Ο Σπύρος Σαράκης από τα Αμπέλια με τα ηλεκτρικά είδη στην Γοργοποτάμου,Η Αθηνά Παπαθανάση απο την Ποταμούλα και Βαρδή Άννα που έχουν επίσης λογιστικό γραφείο στην Γοργοποτάμου,ο Μπουρλής Σπύρος από τα Καραμανέικα Αγίου Βλασίου με τα ελαστικά στο 4ο χλμ Αγρινίου Αντιρρίου, και ο θόδωρος Πλυταριάς από τα Αμπέλια με το συνεργείο του επίσης στην εθνική οδό Αθηνών Αντιρρίου.

Οι επαγγελματίες της περιοχής μας σε δύσκολους καιρούς βοηθούν την τοπική οικονομία και προσφέρουν στον τόπο τους.Τους ευχόμαστε και μεις με την σειρά μα καλή χρονιά με υγεία μπόλικα κέρδη και καλή δύναμη!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου