Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΓΚΡΙΖΗΣ:ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ

 Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και  πολιτικής προστασίας κ Γκρίζη Νικόλαο,δόθηκαν από επίσημα χείλη διευκρινίσεις τόσο για την παρούσα κατάσταση, όσο και για τις δράσεις που σχεδιάστηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου.
Συγκεκριμένα ο κ. Γκριζης αφού διευκρίνισε ότι ο καθαρισμός του δρόμου από Αγρίνιο μέχρι την γέφυρα της επισκοπής είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας πρόσθεσε ότι ο δήμος Αγρινίου ήταν σε διαρκή επικοινωνία για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την χιονόπτωση με τον τοπικό πρόεδρο κ Πολυχρόνη, κι  αφού διαπιστώθηκε ότι το εκχιονιστικό μηχάνημα της περιφέρειας που έφερε και αλατιέρα,χάλασε,αμέσως ο δήμος μίσθωσε δεύτερο γκρέϊντερ το οποίο ξεκίνησε 6.30 από Αγρίνιο καθάρισε όλα τα σημεία μέχρι Χούνη αλλά και προς τον Κάτω  Αγιο Βλάσιο.
Αύριο δε το πρωί  θα ξεκινήσει συνεργείο να επισκευάσει την αλατιέρα της νομαρχίας ούτως ώστε, το πολύ μέχρι το μεσημέρι να πεταχτεί και αλάτι σε όλα τα σημεία έτσι ώστε  να αποκατασταθει πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων.
Φωτογραφία της Kallirroi Karamouzi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου