Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Μπαλίτσα ρε φίλε να βλέπουμε...Μπαλίτσα. .έστω και στημένη..


Μπορεί να πέρασαν λίγες μέρες από  αυτόν τον εξαιρετικό κατά τ άλλα τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο,αλλά δεν παύει ένας τελικός κυπέλλου να είναι πάντα επίκαιρος..Και τι δεν απολαύσαμε τις προάλλες στον Βόλο..
Από που να ξεκινήσω..
Ενδυματολογικά και μόνο χαρήκαμε τις μεταμφιέσεις των φιλάθλων!Χαριτωμένες μάσκες που κάλυπταν επιδέξια το πρόσωπο,ωραίες φόρμες και πάντα μαζί τους τα απαραίτητα αξεσουάρ που πρέπει να χει ένας καθώς πρέπει φίλαθλος..

Καδρόνια, σπασμένες καρέκλες μολότοφ,δυναμιτάκια ενίοτε και κάναν σουγιά γιατί όλο και κάποιο μηλαρακι κουβαλάνε μαζί τους τα παιδιά για να βγάλουν τον αγώνα!!
Α ναι έγινε και αγώνας,αλλά μιας και το θέαμα ήταν κάκιστο μας αποζημίωσαν τα παιδιά ,αυτοί δηλαδή οι οργανωμένοι φίλαθλοι με το θέαμα που μας προσέφεραν.
Η κινήσεις τους στην πεζογέφυρα του γηπέδου ήταν καταπληκτικές..Σίγουρα μεγάλοι στρατηγοί θα αντέγραψαν κάποιες από αυτές!
Μαζική επίθεση ,μαζική υποχώρηση οι άλλοι και όταν ο εχθρός έδειχνε στοιχεία εφησυχασμού κόντρα επίθεση οι αντίπαλοι!!
Καταπληκτικό το θέαμα!
Ωχριούσαν μπροστά τους οι μάχες των Θερμοπυλών και του Μαραθώνα!!Χολιγουντιανά σενάρια δεν έχουν τόσο σασπένς !Η  αγωνία αρχίζει δε  να κορυφώνεται με τα μπρος πίσω των αγωνιζομένων φιλάθλων( ναι κι αυτοί αγωνίζονται εκείνη την στιγμή για την ομάδα τους):Θα πέσει ή δεν θα πέσει  κανείς από την αερογέφυρα έτσι για να μπει στα χαι Λαΐς του αγώνα;..
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από αυτόν τον υπέροχο πραγματικά τελικό?
Ποια Βία?όλα χωράνε  σε ένα θέαμα που λέγεται ποδόσφαιρο!!

Δημιουργούνται όμως κάποια ερωτήματα και το "Χωρίς φικ μικ" ΕΊΝΑΙ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Συγκεκριμένες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜOY!

Έχουμε και λέμε..Αυτά τα καλόπαιδα πληρώνονται να σπάνε τα κεφάλια τους η τρώνε ξύλο τζάμπα?Θα πει κάποιος ναι κάποιοι πληρώνονται,αλλά υπάρχουν και αυτοί που είναι κερατάδες και δαρμένοι..Τουτέστιν δεν παίρνουν μια και πληρώνουν και τα έξοδα νοσηλείας τους!!Απαράδεκτο! Είμαστε εδώ για να αποδώσουμε δικαιοσύνη με συγκεκριμένες προτάσεις!!Το παιχνίδι αυτό πρέπει αν αναγνωριστεί και επίσημα και να μπει στα Ολυμπιακά αθλήματα!!Η Ελλάδα γέννησε εξάλλου την Ολυμπιακή ιδέα..Όλα για μαι ιδέα γίνονται εξάλλου..Όπως αυτή της ομάδας!
Ξεκινάμε!
Το φικ μικ τα βλέπει όλα κακοπροαίρετα..Δεν υπάρχει βία ..Η βία είναι στο μυαλό μας..Αφού λοιπόν το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και αυτό το...παιχνίδι των φιλάθλων είναι θέαμα!
Είναι δυο εμπορεύσιμα τηλεοπτικά υλικά εξίσου μεγάλης θεαματικότητας γι αυτό λοιπόν ΠΌΤΕ δεν πρέπει να γίνονται και τα δύο μαζί!

Προτείνουμε την προηγούμενη μέρα του ματς να συγκεντρώνονται οι φίλαθλοι,-αυτοί οι οργανωμένοι και των δύο ομάδων-,με όλα τα κομφόρ τους!Πέτρες δρεπάνια καδρόνια κλπ.Να παρατάσσονται στον αθλητικό χώρο αφού ο καθένας θα παρουσιάζεται ενώπιον του κοινού επιδεικνύοντας τα ρούχα του και την αμφίεση του καθώς και τα "αγωνιστικά αντικείμενα" που φέρνει μαζί του.
Έπειτα θα παρατάσσονται όπως οι ποδοσφαιριστές σε στάση προσοχής κάτω από την υπόκρουση του ύμνου τους (προτείνουμε ένα ποτ πουρί ωραίων συνθημάτων κατά της άλλης ομάδας που όλοι έχουμε ακούσει και φυσικά κατά του Ολυμπιακού, αφού είναι η αγαπημένη ομάδα όλων- για φίλαθλους μιλάμε-και χωράνε σε κάθε αγώνα!
Έπειτα θα παρατάσσονται και απλά θα ..δέρνονται!!
Εδώ υπάρχει και η ειδοποιός διαφορά με τα άλλα αθλήματα!Το θυμάστε το ποδόσφαιρο στις αλάνες όπου ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος της παρέας και συνήθως μεγαλύτερος μάς έλεγε καμαρωτός καμαρωτός: Εσείς όλοι σας και γω μόνος μου??Ε αυτό ισχύει και δω!!Δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο ο αριθμός αγωνιζομένων ανά ομάδα!!Αρκούν δέκα νταγλαράδες ή δέκα που έχουν πιει τα πάντα και βλέπουν τους άλλους σε μύγες να αγωνιστούν με 100..
Δεν υπάρχει χρόνος στο ματς..Μετρήσιμος εννοώ..Το ματς λήγει όταν εξοντωθούν όλοι η αποκάμουν!!

Δεν υπάρχουν φάουλ κίτρινες κάρτες και τέτοια..Ο καθείς μπορεί ν ανοίξει το κεφάλι του άλλου σαν καρπούζι!
Φυσικά δεν υπάρχει διαιτησία..Ας πάρουν και κάνα ρεπό τα ΜΑΤ..ήμαρτον δηλαδή!
Καλό θα ήταν να τηρούνται οι γραμμές του γηπέδου, αλλά αν το ξύλο  πάει στις εξέδρες κανένα πρόβλημα..Αν οι θεατές εμπλακούν στην διαδικασία θα ταν χάρμα οφθαλμών..Ο χαμένος θα είναι αυτός που θα μετράει τα πιο πολλά πτώματα
Ενδεικτική βαθμολογία:
Νεκρός 10 βαθμοι, και κανονάκι.(αυτό θυμάστε που παίρναμε στα φλιμπεράκια)
Βαρια τραυματίας 5 βαθμοι
Ελαφρά τραυματίας 1 βαθμός..
Αυτοί που δεν θα φάνε ούτε μια ψιλή..προτείνεται να αυτοχαστουκιζονται,αλλιώς θα γραφτούν στο φύλλο αγώνα!
Για να προβλεφθούν οι στημένοι αγώνες τουλάχιστον 3 παίχτες από κάθε ομάδα πρέπει να μεταφερθούν μ,ε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!
Κάθε τέλος σεζόν θα υπάρχει βραβείο φερ πλέι...Ναι γίνεται..Ο παίχτης που θα τον κρατάνε πάνω από δύο άτομα για να τον βαράνε θα κερδίζει το βραβείο!Σε περίπτωση θανάτου μπορεί να το παραλαμβάνουν οι άμεσα συγγενείς του..
Προτείνουμε αυτοι οι αγώνες να τους συμπεριλάβει ο ΟΠΑΠ στο στοίχημα
Και το κυριότερο..Για να μην δέρνονται τζάμπα τα παιδιά(όπως τώρα) μέρος των εισιτηρίων να τα καρπώνονται οι ίδιοι,και κατ αυτόν τον τρόπο να θεωρούνται ημιεπαγγελματίες κατ αρχάς μέχρι να μπουν χορηγοί κτλ
Ααα να μην ξεχάσω..Οι νικητές να βγάζουν επιδεικτικά τον κώλο τους έξω,εντός αγωνιστικού χώρου και όχι πάνω στην πεζογέφυρα όπως τις προάλλες στον Βόλο..Και μόνο οι νικητές και όχι όποιος να ναι..Και μόνο με καθαρό βρακί!!

Την επόμενη μπορεί ήσυχα και όμορφα να γίνει και ο τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο εννοώ..Να μπορούμε και μεις οι..άρρωστοι οπαδοί να βλέπουμε μπαλίτσα χωρίς να αποσπάται το ενδιαφέρον μας..
Κι αν γίνουν όλα αυτά να στε σίγουροι ότι δεν θα κάνω..ούτε φικ ούτε μίκ! Μπαλίτσα ρε φίλε να βλέπουμε..Μπαλίτσα, κάνα τακουνάκι καμιά κάθετη πάσα καμιά όμορφη ντρίμπλα και φυσικά να κουνιέται το πλεχτό...
μπαλίτσα. .εστω  και στημένη..
Γκέκε??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου