Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ..ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Αλώβητα βγήκαν τα Παρακαμπύλια από τις μεγάλες καταστροφές λόγω των πλημμυρών  που έπληξαν την περιοχή του Αγρινίου χθες βράδυ από την μεγάλη βροχόπτωση..
Το πρωί διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στο 6ο χλμ Αγρινίου Καρπενησίου στην περιοχή του τυροκομείου του Παπαθανασίου λόγω  μικρής κατολίσθησης αλλά  αποκαταστάθηκε σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε.
Τα αντιπλημμυρικά έργα έσωσαν την κοινότητα  Ποταμούλας  όπως μας πληροφορεί το potamoula news αφού ο "Ζέρβας" αγρίεψε πάλι και κατέβασε μεγάλους όγκους υδάτων.
Μικρά προβλήματα παρατηρήθηκαν στην Φραγκόσκαλα όπως κατέγραψε ο φακός του προέδρου της Σαργιάδας Τάκη Κροκίδα.
Ωστόσο συμπολίτες μας στον κάμπο του Αγρινίου είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ολοσχερώς και η πολιτεία αλλά και όλοι εμείς πρέπει να συνδράμομε όσο μπορούμε..
Βελτίωση του καιρού σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία θα έχουμε από Τρίτη οπότε να ευχηθούμε να μην υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις,,


Από Ποταμούλα προς Κυπάρισσο..











Φωτογραφίες με την κατεβασιά,αλιεύσαμε στο Facebook από Ποταμιώτες πού δημοσίευσαν στον προσωπικό τούς λογαριασμό... ο όγκος του νερού ήταν τόσος που παραλίγο να υπάρξει υπερχείλιση,αλλά χάρη στο αντιπλημμυρικό γλιτώσαμε τα χειρότερα.....
Δείτε τις φώτο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου