Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΟΤΑΜΙΩΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ!


Ο Στάθης Τσιτσιβός είναι ένας από τους αθλητές που θα εκπροσωπήσει την Παναχαϊκή στο κλειστό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 10 με 11 Φεβρουαρίου.

ο Στάθης ( Ευστάθιος) Τσιτσιβός, ειναι γιος τού ιερέα Ευστρατίου Τσιτσιβού ο οποίος κατάγεται από την Ποταμούλα, Αγρινίου και είναι εφημέριος στο Ρίο Πατρών.
Ο Στάθης μένει στην πόλη της Πάτρας με τους γονείς του και τις δύο αδερφές του και σπουδάζει στο ΤΕΙ Πατρών Ηλεκτρολόγος μηχανικός ..

Στο χωριό του στην Ποταμούλα έρχεται συχνά,για να δει τον Παππού κ την γιαγιά του..
Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο αθλητή του στίβου,με πολλά περιθώρια βελτίωσης,και ίσως τον μοναδικό αθλητή στίβου από τα Παρακαπύλια που αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο!
Του ευχόμαστε να είναι γερός, να χει πάντα επιτυχίες και γιατί όχι να τον καμαρώσουμε πρωταθλητή Ελλάδος!


Ο 22χρονος αθλητής του Βασίλη Βενέρη πρόκειται να τρέξει στα 60 μέτρα σίγουρα και κατά πάσα πιθανότητα στα 200 μέτρα, με στόχο να καταφέρει να πετύχει μία καλή επίδοση και να ξεχωρίσει με την εμφάνιση του.

«Είναι οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς και θα ήθελα να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι, αφού ξέρω ότι μία καλή εμφάνιση στην διοργάνωση αυτή θα με βοηθήσει στο να ανέβω ψυχολογικά» τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr.

Οι βασικοί του όμως στόχοι για την νέα χρονιά έπονται στη συνέχεια της σεζόν. «Όπως κυλάει η προετοιμασία και με βάση το χρονοδιάγραμμα του προπονητή μου βασικός στόχος για μένα είναι οι αγώνες του ανοικτού πανελλήνιου πρωταθλήματος, εκεί που θα προσπαθήσω να πετύχω κάτι καλό, στην διοργάνωση που θα γίνει τον Ιούλιο».








Το κύριο αγώνισμα του 22χρονου «κοκκινόμαυρου» είναι τα 200 μέτρα, έχοντας πετύχει ατομικό ρεκόρ με χρόνο 23.20, κάτι που φέτος θέλει να το κατεβάσει κάτω από τα 23’.


«Δουλεύω για να βελτιώνω τις επιδόσεις μου. Φέτος θέλω να πετύχω νέο ατομικό ρεκόρ, έτσι ώστε να δείξω την εξέλιξη μου αφού την περασμένη χρονιά ήμουν άτυχος και δεν κατάφερα αυτά που ήθελα, αντιμετωπίζοντας ένα θέμα υγείας. Αυτή τη φορά ελπίζω όλα να πάνε καλά».











η
γή:https://www.patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου