Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Η ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ..

Αναμφίβολα η γέφυρα Ριου Αντιρρίου είναι το μεγαλύτερο τεχνικό έργο που έχει γίνει ποτέ στην Χώρα μας και κοσμεί ολόκληρη την περιοχή μας.Η επιβλητική της αρχιτεκτονική,μαγεύει τους περαστικούς και αποτέλεσε  πηγή φωτογραφικής κυρίως έμπνευσης από ειδικούς και μη της τέχνης.
Ωστόσο η εικαστική απόδοση της γέφυρας, έγινε από συμπατριώτισσα μας για πρώτη φορά, από όσο τουλάχιστον μπορέσαμε να ανατρέξουμε στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα στο ίντερνετ!Τον πίνακα  εντοπίσαμε στο προσωπικό προφίλ στο fb της συντοπίτισσα μας-Κατάγεται από την Κυπάρισσο Αγρινίου- Χριστίνας Σωτηροπούλου.

Ο πίνακας έχει διαστάσεις 1μ. * 0,70 cm, είναι εξαιρετικός και  αποτύπωση της γέφυρας γίνεται μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων, τα οποία αναδύουν έντονα συναισθηματικά στοιχεία.
Η ιδια περιγράφει το εργο της ωε εξης:
"Η γέφυρα είναι μια καθημερινή εικόνα που αντικρίζω πηγαίνοντας στη δουλειά μου. Η εικόνα είναι κάθε μέρα το ίδιο εντυπωσιακή  και  δημιουργεί  συναισθήματα και σκέψεις,τα οποία  και   κλειδώνω σε κάθε μου έργο, μέσα από τα χρώματα και τις σκιές Έτσι  μπορώ εύκολα στο μέλλον  να  τα ανασύρω εύκολα στο μυαλό μου απλά  κοιτάζοντας τα"....
Να υπενθυμίσουμε ότι η καλλιτέχνις αποτύπωσε χαρακτηριστικά σημεία από την Παρακαμπύλια ενότητα στην πρώτη έκθεση της που έγινε το 2015 στον Άγιο Βλάσιο Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου