Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΠΥΚΝΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!

Πυκνό χιόνι πέφτει από χθες στον Άγιο Βλάση Αγρινίου!Η χιονόπτωση ξεκίνησε από χθες το βράδυ και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι αυτή την στιγμή!Το χιόνι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεπερνά τους είκοσι πόντους, και έφτασε μέχρι την διασταύρωση Αμπελίων,χαρίζοντας ένα τοπίο μαγεία στα μέρη μας!Η ανάρτηση θα ενημερώνεται συνέχεια για την επέλαση του χιονιά,καθώς και τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν,καθώς και με περισσότερο φωτογραφικό υλικό!
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μας μετέδωσε ο πρόεδρος του Αγίου Βλασίου κ. Παναγιώτης Πολυχρόνης το χιόνι στον δημόσιο δρόμο υπερβαίνει τους 30 πόντους.Η συγκοινωνία έχει διακοπεί προς το παρόν και αναμένονται εκχιονιστικά μηχανήματα καθώς και αλατιέρα από την περιφέρεια!Ωστόσο τα ι.χ αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν με αντιολισθητικές αλυσίδες και με μεγάλη προσοχή!
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων για Άγιο Βλάση,αφού πέρασαν τα μηχανήματα της περιφέρειας,καθάρισαν τον δρόμο και έριξαν αλάτι!Ωστόσο η χιονόπτωση συνεχίζεται και σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας θα συνεχιστεί όλη μέρα τουλάχιστον για σήμερα!Μαγικό το τοπίο και στην Χούνη Αγρινίου!
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που μας έστειλε ο Δημήτρης Υφαντής!




Η εικόνα ίσως περιέχει: χιόνι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, χιόνι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Καραμανέικα:Φωτο Μενιος Μεντζος..
Η εικόνα ίσως περιέχει: χιόνι, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: χιόνι, δέντρο, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: χιόνι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
ΧΟΥΝΗ ΦΩΤΟ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου