Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΜΙΖΑΛΟΣ!

Ο Βλάσης Μιζάλος από τον Άγιο Βλάση Αγρινίου μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καραμητσόπουλου όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε σχετικό δελτίο τύπου.Ο Βλάσης Μιζάλος είναι ηθοποιός.Σπούδασε στην ανωτέρα δραματική  σχολή ΙΑΣΜΟΣ-Βασίλης Διαμαντόπουλος με σημαντικές παρουσίες σε θέατρο,τηλεόραση  και σινεμά!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Σε τηλεοπτικό σήριαλ με την γνωστή ηθοποιό  Μαρία  Σολωμού
Τελευταία  δουλειά η συμμετοχή του με σημαντικό ρόλο στην καταπληκτική ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα το «Θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών», που πριν λίγες μέρες  πραγματοποίησε  παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου!Η ταινία η οποία  γυρίστηκε  στο Μεσολόγγι, εμπνευσμένη ως παραβολή από το μακρινό ταξίδι του χελιού στα ρεύματα των ωκεανών, το τρίτο κατά σειρά μεγάλου μήκους φιλμ του Τζουμέρκα.Είναι ένα θρίλερ για τον… Παράδεισο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Σε γυρίσματα ταινίας
Ο Βλάσης έχει ως μόνιμη κατοικία τον Άγιο Βλάση Αγρινίου,ενώ διακρίνεται για τον ευθύ του λόγο  και τον άμεσο χαρακτήρα του αλλά και τις καίριες στις πολιτικές του τοποθετήσεις!
Η ανακοίνωση του συνδυασμού της «Συμμαχίας Πολιτών»:

Τρεις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Συμμαχία Πολιτών» με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμητσόπουλο, υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου. Όπως έκανε γνωστό ο συνδυασμός με ανακοίνωσή του:
«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε και επίσημα ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της «Συμμαχίας Πολιτών» τον Κώστα Παπασπυρόπουλο (Ειδικό Γενικό Ιατρό) όπως είχαμε προαναγγείλει και στην εκδήλωση κοπής της πίτας μας.
Επίσης έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ως υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:
την Ρούλα Κολλιά (Κομμώτρια)
και τον Βλάση Μιζάλο (Ηθοποιό)
που ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κοινό μας αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη που αγαπάμε.
Κοινό χαρακτηριστικό όλων τους το ήθος και η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.
Ακόμη νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την αγάπη που εισπράττουμε καθημερινά και την ενθάρρυνσή τους. Μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθειά μας ώστε να απαλλαγεί ο Δήμος μας από νοοτροπίες και αγκυλώσεις που τον κρατάνε πολλά χρόνια πίσω. Υποσχόμαστε πως δεν θα σας προδώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου