Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Η Βίκυ Αγγέλη με καταγωγή από Σκουτερά Αιτωλ/νίας,υποψήφια με τον Γ.Παπαναστασίου !

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Vicky Aggeli, χαμογελάει

Η Βίκυ Αγγέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ έχει καταγωγή από το Αγρίνιο (Σκουτερά). Έζησε ένα διάστημα στη Γερμανία και μετά γύρισε στο Αγρίνιο όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένη, έχει δύο κόρες και αυτή τη στιγμή είναι φοιτήτρια Ευρωπαϊκής Ιστορίας και Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών.
 Ήταν ιδιοκτήτρια της επιχείρησης παραδοσιακών ζυμαρικών «Aggeli Fine Foods» με εξαγωγές στη Γερμανία και είναι συνιδιοκτήτρια επιχείρησης Cafe. Εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος στη διοικητική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
 Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον χώρο του εμπορίου. 
Στο Ποτάμι εντάχθηκε ενεργά από την αρχή και ήταν υποψήφια βουλευτής στον νομό Αιτωλοακαρνανίας. 
Στο Συνέδριο του Ποταμιού τον Φεβρουάριο του 2016 εξελέγη στη ΜΕΣΥΑ (αντίστοιχο όργανο της ΚΕ άλλων κομμάτων). Εξελέγη δυο φορές Γραμματέας της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας, υπήρξε ενεργό μέλος της κίνησης «Ποτάμι Αύριο» μέσα από την οποία κατάφερε  την απεμπλοκή του ποταμιού από Κιν.Αλ. τον περασμένο Ιούλιο 2018. 
Παραιτήθηκε από " το Ποτάμι διαχωρίζοντας".. όπως δήλωσε : "πλήρως τη θέση μου από τους χειρισμούς του κινήματος στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας".
και συνεχίζει "Η Ελλάδα χρειάζεται απελπιστικά «πολιτικούς – ανθρώπους» που να νοιαζόμαστε για αυτήν και όχι αποκλειστικά για την τσέπη μας".


Δήλωση υποψηφιότητας για τις Δημοτικές Εκλογές Αγρινίου

Ως προϊόν ώριμης σκέψης μετά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Γ. Παπαναστασίου, αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθειά του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε με ενημέρωσε για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου. Επίσης μου παρουσίασε το όραμά του για την επόμενη μέρα.
Με την συνεργασία αυτή ευελπιστώ να φανώ χρήσιμη στην πόλη του Αγρινίου και εν τέλει να αξιοποιήσω τις προτάσεις όλων όσων πραγματικά νοιάζονται για το μέλλον της. Προσωπικός μου στόχος είναι να επικεντρωθούμε στις προκλήσεις και να προσφέρουμε λύσεις στα σύνθετα προβλήματα που διαχρονικά ταλαιπωρούν τους δημότες.

Αγγέλη Βίκυ

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου