Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Έτσι ο σύλλογος Ποταμούλας καθιέρωσε μια μεγάλη Γιορτή!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

H επιτυχία ενός εγχειρήματος κρίνεται από την διάρκεια και ο νέος πολιτιστικός σύλλογος Ποταμούλας "χρεώνεται" μια τέτοια επιτυχία!
Πριν από 3  περίπου χρόνια μια ομάδα νέων παιδιών επιχείρησαν να αναβιώσουν το παραδοσιακό ημερήσιο πανηγύρι που γίνονταν ανήμερα του Αη Γεωργίου και προστάτη του χωριού!
Το εγχείρημα δύσκολο αφού η άνοιξη έχει δύσκολο και απρόβλεπτο καιρό αφενός και αφετέρου πέρασε ανεπιστρεπτί ο καιρός που τα χωριά μας κατακλυζόταν από κόσμο τις άγιες μέρες του Πάσχα..
Αυτό δεν πτόησε όμως τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού και παρά την χαμηλή προσέλευση της πρώτης χρονιάς,με επιμονή και δουλειά,καθώς και άψογη συνεργασία με την τοπική κοινωνία και την κοινότητα,έφτασαν στην προχθεσινή επιτυχία και κατάφεραν να καθιερώσουν ένα παραδοσιακό πανηγύρι που το έχει ανάγκη ο τόπος!

Ίσως δεν ξέρουν πολλοί την τεράστια δουλειά που γίνεται καιρό πριν -όπως και σε  όλους τους συλλόγους -πριν καθίσουν οι καλεσμένοι να απολαύσουν το ποτό το φαΐ και την μουσική που προσφέρουν οι διοργανωτές..
Πολλές μέρες ίσως και μήνες σιωπηλής δουλειάς,ξόδεμα προσωπικού χρόνου από τις οικογένειες τους ,τις εργασίες τους, χρειάζονται για να βγει το ποθητό αποτέλεσμα.
Τα μέλη του συλλόγου παίρνουν πάνω τους το οικονομικό ρίσκο που θα χρεωθούν σε περίπτωση αποτυχίας.
Υπάρχουν πολλά έξοδα που πρέπει να πληρωθούν άμεσα και αυτό το γνωρίζουν καλά! Μοναδικός στόχος  να πετύχει η εκδήλωση και μόνο όφελος η ανάδειξη του χωριού και η διασκέδαση που θα προσφέρουν στους καλεσμένους τους..
Δίπλα τους ,συνοδοιπόρος στην προσπάθειά είναι το potamoula news, ο Μ.Τ που δια μέσω του μπλοκ του,προβάλλει κάθε εκδήλωση του συλλόγου και του χωριού με τον καλύτερο τρόπο!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον συντάκτη, ο οποίος χωρίς φυσικά κανένα προσωπικό όφελος και διάθεση αυτοπροβολής,γεμίζει καθημερινά την ιστοσελίδα του με χρήσιμες και σοβαρές ειδήσεις οι οποίες διαφημίζουν την Ποταμουλα,αναδεικνύοντας  την ιστορία και την λαογραφία της!

Γιατί η ισχύς είναι πάντα εν τη ενώσει!

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη παιδιά στο δύσκολο έργο σας!

parakampylia news

ΑNAΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Από το potamoula news



Το γλέντησαν για τα καλά οι Ποταμιώτες στο ημερήσιο πανηγύρι. (Φώτο)

Ευχάριστες στιγμές χάρισε το ημερήσιο πανηγύρι που διοργάνωσε ο ανήμερα του Αγίου Γεωργίου ο, “Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμούλας ” στην ταβέρνα "Σοφρώνης" στην Ποταμούλα.Συγχωριανοί και κόσμος από άλλες περιοχές ήταν όλοι εκεί μετά το πέρας της πανηγυρικής θείας λειτουργίας και γλέντησαν με κέφι και χορό ως αργά το απόγευμα!

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου εύχεται Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά και νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο,άμεσα η έμμεσα στην εκδήλωση του Συλλόγου.Τα μέλη και τους φίλους και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους,τον κόσμο και την ορχήστρα.
Ευχαριστεί τα παιδιά για την βοήθεια που πρόσφεραν στο στήσιμο του πανηγυριού,αλλά και στο service. Την ταβέρνα Σοφρώνη για την άψογη συνεργασία και τον διαχειριστή του potamoula news,το τοπικό μας bloger,έναν πολύτιμο συνεργάτη πού πρόβαλε με τις δημοσιεύσεις του,την εκδήλωσή μας (πανηγύρι) και μέσα από την σελίδα μας στο Facebook με live μετάδοσή του.
















































































Η διαχείριση του Potamoulanews εύχεται με την σειρά του,
ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ και
Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Potamoula news στις 8:55 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου