Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ορκίστηκε ο Δημοτικός σύμβουλος Παρακαμπυλίων ο Κώστας Σοφρώνης.




Στην τελετή παραβρέθηκαν ο νέος πρόεδρος Ποταμούλας ,Δημήτρης Ανδρώνης μαζί με τους συμβούλους Θανάση Γκέκα και Σωτήρη Τσούνη!
Δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε για δεύτερη τετραετία ο Κώστας Σοφρώνης από την Ποταμούλα Αγρινίου,κατά την επίσημη τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, των προέδρων και μελών των κοινοτήτων για την επόμενη τετραετία που προέκυψε από τις εκλογές του Ιουνίου 2019.
Η ορκομωσία πράγματοποιήθηκε σήμερα στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου “Άνεσις” Παρουσία των Μητροπολιτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ἱερόθεου. 
Σε δήλωσή του ο Κώστας Σοφρώνης μας είπε: "Συνεχίζουμε ταπεινά και με αίσθημα ευθύνης για τον Δήμο μας. Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου.Αγαπώ τον τόπο μου, τα Παρακαμπύλια και δεσμεύομαι να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία των συμπολιτών μας για το καλό των Παρακαμπυλίων οικισμών. Συνεχίζουμε, μέσα από συνεχή δουλειά, χωρίς διακρίσεις, χωρίς μεγαλοστομίες και συγκρούσεις με μοναδικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των συνδημοτών μας!"

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κυρίως έργα και πάλι έργα στα χωριά των Παρακαμπυλίων.

Πληροφόρηση:Ποταμιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου