Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

(VIDEO):ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

argirissfoundouris
Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι..
Όταν οι ίδιοι οι Γερμανοί τα λένε καλύτερα από τους Έλληνες ,τότε η μνήμη θα πρέπει να σταματά να σιωπά..Η λήθη θα πρέπει να φωνάζει, το δίκιο να ακούγεται..
Το Γερμανικό κανάλι ZDF πρόβαλε μια  σατυρική εκπομπή που τσάκισε  κόκαλα,Ελλήνων και Γερμανών..Ελλήνων γιατί ποτέ δεν διεκδίκησαν,Γερμανών γιατί απέκρυψαν εντέχνως  από τους ίδιους τους Γερμανούς τα όσα πέρασε η Ελλάδα από τις φρικαλεότητες των Ναζί..
 Επί 70 χρόνια οι Ελλάδα σιωπά για αυτές τις φρικαλεότητες των Ναζί με αντάλλαγμα ψίχουλα...Κάποιοι επέλεξαν χρόνια τώρα τον πιο ίσως περήφανο λαό της παγκόσμιας ιστορίας, να τον φέρουν στην ανυποληψία και να τον καταντήσουν ζητιάνο της Ευρώπης,δίνοντας ως αντάλλαγμα τον πόνο μαι το αίμα του λαού...Όταν τα λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί, κάποιοι -και είναι πολλοί -θα πρεπε όχι μόνο να κρυφτούν αλλά να κάνουν χαρακίρι...
..Και φτάνοντας στο σήμερα,οι ίδιοι οι Γερμανοί,ο ίδιος ο Γερμανικός λαός- και όχι οι πολιτικοί-κοροϊδεύουν την ατελέσφορη πολιτική που επιβάλλει η Ε.Ε στην Ελλάδα κάτω από τις επιταγές της ίδιας της Γερμανικής κυβέρνησης και του παγκόσμιου πλούτου..
Και τι μένει  μένει στην Ελλάδα εν έτι 2015; Να κυνηγάει σύγχρονους Όθωνες για να την σώσουν..


ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου