Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

"ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" ΜΕΣΩ SKYPE ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΑΡΝΙΑΚΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ!


Στα πλαίσια του μαθήματος περιβαντολλογική εκπαίδευση και κλίμα, οι διδάσκοντες του Γυμνασίου Αγίου Βλασίου έδωσαν την δυνατότητα στους μικρούς μαθητές να διατυπώσουν ερωτήματα και απορίες για το κίμα και το περιβάλλον στον γνωστό μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 κ.Τασο Αρνιακό.


Οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες των μικρών μαθητών ήταν πολλές  και ο κ Αρνιακός απάντησε με υπομονή και καλοσύνη,
Δεν έλειψαν όμως και οι ερωτήσεις life style!Ακόμα και για την Μαντόνα!
Η είδηση πάντως που εκμαίευσε ο Διευθυντής του Γυμνασίου ήταν ότι θα κάνουμε Πασχα  μαλλον με χιόνια! δείτε το σχετικό video!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ


Περιβαλλοντική εκπαίδευση

Επικοινωνία μέσω skype με το μετεωρολόγο του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 κ. Τάσο Αρνιακό

 Οι μαθητές του Γυμνασίου Αγίου Βλασίου στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ», την Πέμπτη 26 Μαρτίου, επικοινώνησαν μέσω skype με το μετεωρολόγο του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 κ. Τάσο Αρνιακό. Για περίπου μια ώρα είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί του τόσο πάνω σε θέματα μετεωρολογίας όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος. Μέσα από ερωτήσεις που υπέβαλαν οι μαθητές έμαθαν για την τυχαία πρόσληψή του στον τηλεοπτικό σταθμό, την αγάπη του για τον προσκοπισμό (ενεργός πρόσκοπος από το 1962),την επικράτησή του σε ένα ανταγωνιστικό γυναικείο τηλεοπτικό περιβάλλον.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον άριστο χειρισμό της ελληνικής γλώσσας , η οποία όπως ειπώθηκε έχει βοηθήσει στην αποδοχή του από το τηλεοπτικό κοινό. Όταν η συζήτηση έφτασε στη μετεωρολογία, μας αποκάλυψε τις πηγές του, μας τόνισε ότι δεν είναι όλα τα μετεωρολογικά site αξιόπιστα, ενώ έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στις προβλέψεις των παππούδων με τα λεγόμενα ημερομήνια . Δεν απέκλεισε ακραία καιρικά φαινόμενα ακόμη και στον ελλαδικό χώρο καθώς ήδη έχουμε αύξηση ανεμοστρόβιλων στο νοτιοδυτικό Ιόνιο. Τέλος θαυμάσαμε την ανθρώπινη πλευρά του κ. Αρνιακού που , όχι μόνο διέθεσε τον πολύτιμο χρόνο του, αλλά αγκάλιασε με το ζεστό λόγο του όλα τα παιδιά και τα συμβούλευσε για το μέ








λλον του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου