Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ11/11/2017 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ"-VIDEO


Την πρώτη του εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του Θεάτρου στις 11-11-2017 στο μεζεδοπωλείο "Οι γεύσεις της Πηγής (Ζωοδόχου Πηγής 21 Κάτω Χαλάνδρι)

Η πρόσβαση είναι αρκετά εύκολη αφού στο ύψος της 17 Νοέμβρη στον Χολαργό όπως ανεβαίνουμε  την Λεωφόρο  Μεσογείων προς Γέρακα στρίβουμε αριστερά και κάνοντας ένα μικρο Π, 150 μ από την λεωφόρο βρίσκουμε τIς "Γεύσεις της Πηγής".

Πρόκειται για να όμορφο μεζεδοπωλείο με καταπληκτικούς παραδοσιακούς μεζέδες (κοκορέτσι,γουρουνόπουλο ψητό,καλαμάκια και όλα τα φαγητά της ώρας!

Την ημέρα της εκδήλωσης όπως βέβαια και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κατάστημα διαθέτει ορχήστρα με ρεμπέτικα και λαϊκά!

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι πέραν από τις ωραίες φωνές που διαθέτουν οι μουσικοί συναλλάσουν διάφορα όργανα ακόμα και κλαρίνο όταν το πρόγραμμα κλείνει προς τα δημοτικά!




Ο σύλλογος καθόρισε την τιμή πρόσκλησης στα 18ευρώ το φοιτητικό-μαθητικό στα 16 ευρώ κατ άτομο ενώ η παιδική πρόσκληση (έως 12 ετών) θα τιμάται στα 10 ευρώ.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς ως είθισται θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος με πολλά δώρα για την ενίσχυση του συλλόγου!

Ο σύλλογος καλεί όλα τα εν Αθήναις μέλη του αλλά  και τους απανταχού φίλους του να είναι εκεί και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση!

ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 6977784204 (Σπυρέλης Πέτρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου