Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS!


Παγκόσμιο τρομοκρατικό χτύπημα στην Άη Βλάση! Άραβας τρομοκράτης έκανε έφοδο στα καφενεία του χωριού γεμάτος εκρηκτικά και απείλησε την ηρεμία των θαμώνων των καφενείων καταφέρνοντας τους ένα τεράστιο τρομοκρατικό αποκριάτικο χτύπημα!
Συγκεκριμένα ο δράστης έφτασε μόλις νύχτωσε για τα καλά νωρίς σήμερα το απόγευμα, στον Αη Βλάση Αγρινίου και εφόρμησε με άγριες διαθέσεις, στο πρώτο καφενείο της Χρυσούλας Σβόλη Καπνιά!
Αφού πέταξε μια τσάντα με εκρηκτικά από την πόρτα φώναξε :ή isis ή ημείς! και έφυγε τρέχοντας.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η βόμβα εξουδετερώθηκε άμεσα από τους θαμώνες και δεν προκάλεσε πανικό.
Στην καφέ πιτσαρία του Βαγγέλη Τασούλη όμως ο υψηλόσωμος και αποφασισμένος Άραβας όταν πέταξε τον σάκο με τα εκρηκτικά φωνάζοντας ή isis ή ημείς,όλοι όσοι ήταν εκεί φώναξαν "ημείς" ημείς" βγαίνοντας  ποδοπατώντας ο ένας τον άλλον στην κυριολεξία από το μαγαζί!
Τις αποκλειστικές εικόνες κατέγραψε έντρομος κάτοικος του χωριού και τις έστειλε στο parakampylia news και τις όποιες μεταδίδουμε κατ' αποκλειστικότητα!!!


Στο τέλος από ότι πληροφορηθήκαμε οι Αγιοβλασσίτες συνέλαβαν τον θρασύ Άραβα και αφού τον οδήγησαν μέσα στο καφέ,τον κέρασαν ένα ποτήρι κρασί κατεβάζοντας του την μαντήλα που έκρυβε το πρόσωπό του,και αντάλλαξαν ευχές για καλή αποκριά και καλή σαρακοστή , όπως ορίζει το "σκυλαραίκο" έθιμο τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους,από το κρασί νέας εσοδείας του Αγίου Βλασίου! Δραττόμενοι και μεις της ευκαιρίας ευχόμαστε σε όλους καλές απόκριες και καλή Σαρακοστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου