Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΩ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΣΚΑ!(VIDEO)



Με ειδική κάσκα θα κυκλοφορεί μετά  λήξη του Κυριακάτικου αγώνα στις 20/5 με το Μεσολόγγι  ο μασέρ του Ναυπακτιακού Αστέρα και συντοπίτης μας , από το Πεντάκορφο Αγρινίου Νίκος Χριστοδούλου ,γιατί όπως μας είπε η ποδοσφαιρική ομάδα  της Ναυπάκτου είναι προ των πυλών της Γ εθνικής, και οι πανηγυρισμοί αναμένονται πολύ πιο έντονοι αφού με νίκη ο Ναυπακτιακός εξασφαλίζει την άνοδό του.Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Όπως μας πληροφορεί το http://www.nafpaktianews.gr τον ουρανό με τ άστρα είδε ο Νίκος στην λήξη του αγώνα!

"Νοκ άουτ ο μασέρ του Ναυπακτιακού Νίκος Χριστοδούλου.
Ο μασέρ του Ναυπακτιακού Αστέρα Νίκος Χριστοδούλου ήταν ο άτυχος του ντέρμπι με τον Όμηρο Νεοχωρίου καθώς την ώρα που ο κ. Ματσούκας σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι δέχθηκε την μπάλα στο πρόσωπο του με αποτέλεσμα να βρεθεί πεσμένος στο έδαφος με αιμορραγία στην μύτη. Ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο Νίκος Χριστοδούλου ο οποίος δέχθηκε την μπάλα από τα πόδια παίκτη του Ναυπακτιακού (άθελα του βέβαια) σηκώθηκε και ακολούθησε το δρόμο προς τα αποδυτήρια."

Δείτε το απίστευτο βίντεο:


Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως μετά την λήξη ενός σημαντικού αγώνα όπως αυτό του Ναυπακτιακου με τον όμηρο Νεοχωρίου,ο τελευταίος παίχτης που χει την μπάλα στα πόδια με το σφύριγμα της λήξης την κλωτσάει δυνατά προς την εξέδρα από την χαρά του.
Η μπάλα δεν πήρε όμως το αναμενόμενο ύψος και χτύπησε με δύναμη τον μασέρ  της γηπεδούχου ομάδας που εκείνη την στιγμή πανηγύριζε κι αυτός εισερχόμενος στο γήπεδο την νίκη.
"Με τόσα άστρα που είδα νόμισα ότι προκριθήκαμε όχι στην Γ εθνική αλλά στο champions league" μας είπε γελώντας ο Νίκος στην μικρή κουβέντα που είχαμε μαζί του.
Ο έμπειρος μασέρ είναι στην Ναύπακτο από το 1999 και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα ,καθώς και στο κέντρο Υγείας της πόλης οπoυ είναι μόνιμος διοικητικός υπάλληλος, ενώ έχει θητεύσει και ως μασέρ στην ομάδα του Παναιτωλικου! 
Είναι παντρεμένος με την Ράνια Πολύζου και έχουν 4 παιδιά.Το πατρικό του σπίτι το επισκέπτεται συχνά αφού εκεί ζουν οι γονείς του ο κ.Θεόδωρος και η κ Ελένη.Στην ομάδα του Ναυπακτιακού είναι μέλος της διοίκησης,βοηθώντας ενεργά την ομάδα από όποιο πόστο μπορεί!
Ο Ναυπακτιακός είναι ένα δυνατό σωματείο με πολλούς και ένθερμους οπαδούς,και φέτος είναι κυριολεκτικά με το ένα πόδι στα γνωστά  λημέρια της Γ εθνικής.
Μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας είναι η άνοδος της στην Β Εθνική κατηγορία το 1996-7 επί προεδρίας Φίλιππα Σφαέλου!
Εμείς δεν μπορούμε παρά μόνο να  ευχηθούμε  καλή επιτυχία στην Ναύπακτο και τον Ναυπακτιακό Αστέρα και να ανέβει την Κυριακή στην Γ Εθνική για δύο λόγους..
Ο πρώτος είναι γιατί είναι η ομάδα του συντοπίτης μας Νίκου Χριστοδούλου ,και ο δεύτερος γιατί με την Ναύπακτο έχουμε κοινή "εκκλησιαστική καταγωγή",αφού η Μητρόπολη που εντασσόμαστε ονομάζεται Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου