Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Έφυγε από κοντά μας ο συντοπίτης μας Μιχάλης "Ανδρομέδα"..Αύριο η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας..



Έφυγε από κοντά μας ο Μιχάλης Φρίντζος του Θωμά και της Κωνσταντίνας με καταγωγή από τις Αυλακές Αγρινίου έπειτα από βραχύχρονη πάλη με την επάρατη νόσο..Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε το όνομα "Μιχάλης Ανδρομέδα" μιας και ήταν συνιδιοκτήτης με τον φίλο και κουμπάρο του Σπύρο Νικολάου, στη γνωστή μουσική σκηνή Ανδρομέδα στο Αγρίνιο..

Ήταν γνωστό στους οικείους του από τα τέλη Αυγούστου ότι ο Μιχάλης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας..

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα τελευταία 3 χρόνια επέλεξε έναν άκρως υγιεινό τρόπο ζωής.Η ταχεία επιδείνωση της υγείας του δεν του άφησε περιθώρια κι ας ήταν γνωστό σε όλους μας η μαχητικότητα του χαρακτήρα του.

Ο Μιχάλης ήταν έντονα πολιτικοποιημένο άτομο στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς.

Δεν φοβούνταν να πει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις απόψεις του, πάντα ειλικρινής με τον εαυτό του ,και τους φίλους του..Μέσα από τις μικρές του αναρτήσεις πήγαζε η αγάπη για την πατρίδα του και τον συνάνθρωπο,με τον μοναδικό τρόπο που ήξερε αυτός.."Όλοι οι καριόληδες σε μια εταιρία" το αγαπημένο του σύνθημα.. "Ήταν μόνο 55 χρονών και ανύπανδρος..Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον Ιερό Αγίας Βαρβάρας στο Αγρινιο στις 12 το μεσημέρι  η οποία βρίσκεται στην οδό Καρπενησίου..

Το parakampylia news εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πατέρα του Θωμά στα αδέλφια του του Νίκο και Ευαγγελία καθώς και σε όλους τους οικείου του..

Καλό Παράδεισο Μιχάλη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου