Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Χ.ΣΤΑΡΑΚΑ Ο "ΕΚ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ" ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ!


Παρών στον συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά δηλώνει  Λίνος Υφαντής!Είναι η πρώτη επίσημη συμμετοχή υποψηφίου από τα Παρακαμπύλια στην φετινή κούρσα των δημοτικών εκλογών!Ο Ηλίας (Λινος)Υφαντής έχει καταγωγή από τα Παρακαμπυλια, ενώ η δράση του στα μέρη μας είναι πολυποίκιλη εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον,όπως αναφέρεται και στο βιογραφικό του!  Τα χωριά μας χρειάζονται ανθρώπους με  δυναμική , κύρος, μόρφωση και να αγαπούν τον τόπο τους με πράξεις για να μπορέσουν να βγουν από την αφάνεια!
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ηλία Υφαντή,αλλά και σε όποιον άλλον Παρακαμπύλιο δημότη θελήσει να βοηθήσει τα μέρη μας,μέσω των Δημοτικών εκλογών.Ο τόπος μας χρειάζεται φωνές από οποιαδήποτε πολιτική τοποθέτηση περισσότερο από κάθε άλλη φορά!



Παρών θα είναι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ένας από τους πιο ενεργούς συνδημότες μας, ο φιλόλογος Ηλίας ( Λίνος) Υφαντής καθώς κατεβαίνει με το συνδυασμό της νυν αντιπεριφερειάρχου και υποψήφιας δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά. Θα συμμετέχει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αγρινίου.
Ο Η. Υφαντής είναι καθηγητής στο 6ο Λύκειο Αγρινίου με μεταπτυχιακές σπουδές και επιμορφωτής στις νέες τεχνολογίες σε καθηγητές Δ/θμιας εκπαίδευσης . Το διάστημα αυτό ολοκληρώνει τη διδακτορική του διατριβή με θέμα την πόλη που αγάπησε και μεγάλωσε, το Αγρίνιο.


Πρωτοστάτησε σε μια σειρά καινοτόμων δράσεων που είχαν ως στόχευση την υπέρβαση και την εξωστρέφεια. To 1o River Party στη Λίμνη Κρεμαστών το 2009, H συγγραφή του 1ου τουριστικού οδηγού Αιτωλοακαρνανίας, Η αναβίωση του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγρινίου μέσω του φορέα «Ακαδημία Πολιτών» με μαθήματα ψυχολογίας το 2012, η Σχολή Τοπικής Ιστορίας της ΓΕΑ, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λογοτεχνίας στο Αγρίνιο με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων καθώς και η αναβίωση των εορτών μνήμης για την καταστροφή από τους Γερμανούς των χωριών Αγίου Βλασίου και Χούνη είναι μερικές από αυτές.Υπήρξε επίσης μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων στην Αιτωλοακαρνανία, των 1ων Πανελλήνιων Αγώνων τοξοβολίας στο Αγρίνιο και είναι ένας εκ των συντονιστών του Ελληνογερμανικού σεμιναρίου γλυπτικής που θα λάβει χώρα το καλοκαίρι.

Διετέλεσε επίσης μέλος της Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εκλεγμένος με την ανεξάρτητη παράταξη «Συμμετοχή» .
Αρθογραφεί συχνά για ιστορικά και επιστημονικά ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας στο agrinionews.gr , στο οποίο είναι και βασικός συντελεστής ενώ συνδιαχειρίζεται στο facebook την ομάδα «Αιτωλία και Ακαρνανία στο Πέρασμα του Χρόνου»όπου αναρτάται ιστορικό υλικό από την περιοχή.
Είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας και πατέρας ενός παιδιού 2 ετών, του Γεώργιου.

www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου