Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Το μήνυμα του υπ.συμβούλου της Δ.Ε Παρακαμπυλίων Κων/νου Βραχωρίτη!

Φίλες και Φίλοι , συνδημότισσες και συνδημότες την Κυριακή 26 Μαΐου , καλείστε με την ψήφο σας, να εκλέξετε για την επόμενη τετραετία, ανθρώπους που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, της διαβίωσης και της ανάπτυξης. 
Σίγουρα η επιλογή αυτών που θα σας εκπροσωπήσουν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι εύκολη. Όμως είναι αναγκαίο να στηρίξετε με την ψήφο σας νέους ανθρώπους, που έχουν όρεξη για προσφορά, που έχουν ήθος, σεβασμό και εκφράζονται μέσα από την αλληλεγγύη. 
Ανθρώπους που ζουν στην περιοχή και γνωρίζουν τα προβλήματα. Που έχουν λύσεις για τα περισσότερα.
 Που έχουν νέες ιδέες και προσδοκούν σε μια καλύτερη πόλη, σε έναν καλύτερο δήμο. 
Την Κυριακή καλείστε με καθαρή σκέψη να ψηφίσετε τον “άνθρωπό” σας. Αυτόν που κατά τη γνώμη σας θα εκφράζει εσάς, το πρόβλημά σας, την ανησυχία σας. 
Τώρα που ο δήμος οργανώθηκε και οι βάσεις έχουν τοποθετηθεί είναι πλέον έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. 
Τώρα, θα παλέψουμε μαζί για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, της γεωργίας του τουρισμού και του εμπορίου.
 Όσον αφορά την Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων από την οποία κατάγομαι, έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, αλλά για να γίνουν πράξη όσα οραματιζόμαστε για τον τόπο μας, χρειάζονται θετική διάθεση , γνώση και προπάντων εργατικότητα και θέληση. 
Αγαπητέ συνδημότη και συνδημότισσα στήριξε τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου και το συνδυασμό “ Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος Να Ζείς ”, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο δικό μου πρόσωπο. Για την συνέχεια της δημιουργίας και της αναβάθμισης του δήμου μας.
 Με ήθος, σεβασμό και αλληλεγγύη. Ανοίγοντας την πόρτα στους νέους, ανοίγεις την πόρτα και στο μέλλον…!

Βραχωρίτης Μ. Κωνσταντίνος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στο Γενικό της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων με τον συνδυασμό “Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος Να Ζείς ” του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Παπαναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου