Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ

Το αφιέρωμα από το http://agriniosite.gr/ αναδεικνύει την δράση του συλλόγου Κυπαρίσσου, σε έναν από τους κατά τεκμήριο πιο δραστήριους συλλόγους της περιοχής μας με πολυποίκιλη δράση,η οποία προκάλεσε εντύπωση πέραν τής περιοχής μας!

 Το Δ.Σ του συλλόγου  μάλιστα με ανακοίνωση του μας προϊδέασε ότι για την συνέχεια :
"Το νέο ΔΣ του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κυπαρίσσου ανανεωμένο, θέτει νέους στόχους για το 2017 με σκοπό να κάνουμε το χωριό μας πιο όμορφο, πιο κατοικήσιμο, πιο δημιουργικό. Η στήριξή σας αποτελεί τον πρώτο παράγοντα για τις επιτυχημένες δραστηριότητες που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και προχωράμε προς την υλοποίηση των επόμενων. Ωστόσο είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις!!!!!
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου."

Αναδημοσιεύουμε το αρθρο απο το:/agriniosite.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Φωτογραφία του Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κυπαρίσσου.

Mια οργανωμένη ομάδα ανθρώπων που αποβλέπει στην πραγματοποίηση κοινών σκοπών, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κυπαρίσσου.

Ο σύλλογος Κυπαρίσσου, αν και σχετικά νέος έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο και δράσεις..Μια παρέα τριαντάρηδων με «όπλο» τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το χωριό τους παραδίδουν μέσα από τις πρωτοβουλίες τους, μαθήματα εθελοντισμού και ομόνοιας. 


Κατάφεραν με θέληση και υπομονή να βρουν ένα χώρο να στεγαστεί ο σύλλογος τους, τον Σεπτέμβριο του 2016…και δεν το βάζουν κάτω. Με την έλευση του νέου χρόνου πραγματοποίησαν την πρώτη τους γενική συνέλευση και με κέφι και ζωντάνια δήλωσαν

«Το νέο ΔΣ του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κυπαρίσσου ανανεωμένο, θέτει νέους στόχους για το 2017 με σκοπό να κάνουμε το χωριό μας πιο όμορφο, πιο κατοικήσιμο, πιο δημιουργικό. Η στήριξή σας αποτελεί τον πρώτο παράγοντα για τις επιτυχημένες δραστηριότητες που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και προχωράμε προς την υλοποίηση των επόμενων. Ωστόσο είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις!!»

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και το «Συλλεκτικό-Παρακαμπύλιο», το ημερολόγιο του Συλλόγου Κυπαρίσσου, το οποίο αποτυπώνει μέσα στις σελίδες του, ιστορικά στοιχεία της περιοχής, όπως σημαντικές μάχες από την εποχή της Τουρκοκρατίας, καταστροφές από το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, σε Κυπάρισσο, Κελλάκια, Αράχωβα (Πεντάκορφο), Άγιο Βλάση, Χούνη, Κρεμαστά, Αμπέλια κλπ…
Η τιμή του ημερολογίου είναι στα 5 ευρώ και η ποσότητά είναι περιορισμένη. Τα έσοδα θα διατεθούν για εξωραϊστικούς σκοπούς του Συλλόγου.
Τηλ. επικοινωνίας : 6984758582 (Σωτηροπούλου Χριστίνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου