Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΙΟ!

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΙΟ 

Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε ο Όρθρος και ακολούθως η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ.Ιερόθεος πλαισιωμένου από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Καλλίνικο Γεωργάτο,τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αγίου Βλασίου και εφημέριο Σαργιάδας Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Σαβελώνα και τον π.Κων/νο Κοντογιώργο εφημέριο κάτω και Άνω Αγίου Βλασίου,.μαζί με αλλους Παρακαμπύλιους ιερείς.Στο αναλόγιο έψαλλαν ο πρωτοψάλτης ι.Ναου Αγ.Τριαδας Αγρινίου κ.Αυγούλη. 
Στην Πανηγυρική θεία λειτουργία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Παπαναστασίου Γεώργιος  με πολλούς αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.Τον θείο λόγο κήρυξε ο μητροπολίτης μας, όπου εκτός των άλλων  καλωσόρισε τον Νέο εφημέριο του Ναού.
(ο π.Θωμάς Ντούπης θα λειτουργεί στην ενορία Αμπελίων).Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν με την παρουσία τους οι φουστανελάδες και ειδικά ο αεικίνητος Γιάννης Κατσιος!
Ο νέος εφημέριος του Άνω και Κάτω Αγίου Βλασίου πατήρ Κωνσταντίνος Κοντογιώργος μετά την θεία λειτουργία παρέθεσε γεύμα στους επισήμους,στον ¨σκορπιό" στην Ποταμούλα.
φωτο Βασω Πολίτη



Φωτογραφία του Yannis Cellos.

Φωτογραφία του Yannis Cellos.





Φωτογραφία του Yannis Cellos.

Φωτογραφία του Yannis Cellos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου