Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Δυναμικά διεκδικεί την προεδρία του Αγίου Βλασίου ο Κωνσταντίνος Σπυρέλης!

Δυναμικά διεκδικεί την προεδρία του Αγίου Βλασίου ο Κωνσταντίνος Σπυρέλης!
Ο Κωνσταντίνος Σπυρέλης γεννήθηκε στον Άγιο Βλάση το 1962. Επί 32 χρόνια υπήρξε τραπεζικός υπάλληλος και συνδικαλιστικό μέλος της ΟΤΟΕ.
Μετά την συνταξιοδότηση του εγκαταστάθηκε μόνιμα στον Άγιο Βλάση αν και στην ουσία δεν έφυγε ποτέ από το χωριό του,αφού το επισκεπτόταν πολύ συχνά.
Γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του Αγίου Βλασίου αλλά κυρίως των οικισμών του,τα οποία ζητούν και άμεσα επίλυση όπως ο ίδιος λέει.
Με τρόπο μεθοδικό και συγκεκριμένο αποφάσισε να διεκδικήσει δυναμικά την προεδρία του χωριού έχοντας ένα οργανωμένο πλάνο στο μυαλό του.
Με επιστολή του στο parakampylia news προσθέτει το δικό του πρόγραμμα για την κοινότητα του Αγίου Βλασίου -στο σύνολό της- εφόσον εκλεγεί.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

"Προτεραιότητά μου θα είναι οι εγκαταλελειμμένοι οικισμοί της Αγίας Παρασκευής, Καραμανείκων Λάπατου,Σκαλτίνας  και κάτω Αγίου Βλασίου.
Το μεγάλο πρόβλημα αυτών των οικισμών είναι το οδικό δίκτυο,  οι αγροτικοί δρόμοι καθώς και ο κεντρικός φωτισμός.
'Όπως όλοι γνωρίζουν οι οικισμοί αυτοί αποτελούν τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής  σε κτηνοτροφία και γεωργία και κανείς έως τώρα δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την διευθέτηση των προβλημάτων τους και που χρόνια απαιτούν οι κάτοικοι.
Στον Άγιο Βλάση ο οποίος έχει αναδειχτεί ως τουριστική ζώνη από το 1982 -επί προεδρίας Αντώνη Κούρου -κανείς δεν ασχολήθηκε και ενώ πέρασαν και τρέχουν "χιλιάδες" Ευρωπαϊκά προγράμματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, σε επίπεδο υποδομών, όπως δρόμοι μονοπάτια κλπ,έτσι ώστε να υπάρχει τουριστική ανάπτυξη στο πανέμορφο χωριό μας.
Οι ορεινές διαδρομές προς τον  προφήτη Ηλία και τον Κούτουπα  καθώς και παραλίμνιες,ιδίως προς τη λίμνη Προύλπου  παραμένουν εδώ και χρόνια ανεκμετάλλευτες!
Η ενασχόλησή μου με το τραπεζικό σύστημα κατά  την 32χρονη εργασία μου, μού  εξασφάλισαν γνωριμίες και διασυνδέσεις πού θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και προγραμμάτων!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, βουνό, ουρανός, φύση και υπαίθριες δραστηριότητες

Ευνόητο είναι ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είμαι και δεν γίνεται να είμαι μόνος!

Επιζητώ ουσιαστική συνεργασία με όλους τους παλαιούς δημάρχους,προέδρους,συμβούλους και μεγάλους ανθρώπους του χωριού, αλλά και όλους όσους όσους θέλουν το καλό του τόπου μας.

Ζητώ επίσης την αρωγή και την συνεργασία των οικονομικών παραγόντων και επαγγελματιών της περιοχής μας.
Θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ η συνεργασία μου και η διεκδίκηση των προαναφερθέντων με οποιαδήποτε δημοτική αρχή εκλεγεί καθώς και με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!

Ένα σημαντικό θέμα που προέκυψε τον τελευταίο καιρό είναι η τοποθέτηση ανεμογεννητριών στον τόπο μας που πρόκειται να τοποθετούν στα όμορφα βουνά μας και που θα  φαίνονται σαν σκίαστρα πάνω από τον Άγιο Βλάση!

 Προτεραιότητά για μένα είναι η προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού κάλλους της περιοχής μας!

 Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους αλλά και αυτούς που με διάβασαν αλλά δεν αποφάσισαν ακόμα!

Σας ευχαριστώ 

Κωνσταντίνος Σπυρέλης 
Υποψήφιος Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αγίου Βλασίου 


Φωτογραφίες "τραβηγμένες" από τον φακό του Κώστα Σπυρέλη!

Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, βουνό, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, βουνό, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Με μέλη της οικογένειάς του στην Ανάσταση στον Κ. Αγιο Βλάση!





1 σχόλιο:

  1. Καλά μας μιλάς για τουρισμό βρε μεγάλε αλλά δεν μας λες εκείνα τα 3-4 καταλύματα που φτιάχτηκαν με κοινοτικά κονδύλια λειτουργούν;
    Εκτός αυτού έχεις να πείς κάτι για το ότι δεν βρίσκει κανείς όχι φαγητό αλλά ούτε καφέ. Άσε λοιπόν τα τροπάρια και τις μςγάλες υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή