Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟΝ "ΣΚΟΡΠΙΟ"ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗ!(ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Μία μαγική βραδιά έζησαν οι προσκεκλημένοι του συλλόγου του συλλόγου φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του Θεάτρου, στο κέντρο "Σκορπιός" στην Ποταμούλα Αγρινίου με καλεσμένο  τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη.



Δανειζόμαστε τις αυθόρμητες αναρτήσεις στο fb του πρόεδρου του συλλόγου της "Κορομηλιάς" Πέτρου Σπυρέλη και της προέδρου του συλλόγου Κυπαρίσσου Χριστίνας Σωτηρωπουλου οι οπoιες αποδίδουν πλήρως το κλίμα της βραδιάς σε όλο της το μεγαλείο!!
Να προσθέσουμε ότι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας "Κεραυνού" Ποταμουλας Δημήτρης Ανδρώνης  ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου  Κώστας Σοφρώνης,η αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ποταμούλας Χριστίνα Γκέκα και ο ιδιοκτήτης του potamoyla news Μάκης Τσιτσιβός..

TA ΣΧΟΛΙΑ  ΣΤΟ FB

Θέλω προσωπικά να συγχαρώ την ομάδα του συλλόγου φίλων της μάχης της Κορομηλιάς που τόλμησε επιτέλους κάτι διαφορετικό στην περιοχή μας. Πρόκειται για μία ομάδα της οποίας τα μέλη προέρχονται από όλα τα Παρακαμπύλια και δίνουν μάχες ώστε να κρατήσουν ζωντανό τον θεσμό της αναπαράστασης ενός ιστορικού γεγονότος που αφορά την μάχη του Γ. Καραΐσκάκη στην Κορομηλιά του Αγίου Βλασίου...
Είμαι της άποψης ότι εκτός από τις παραδοσιακές ετήσιες εκδηλώσεις, με αντικείμενο την διαφύλαξη της παράδοσης των τοπικών ηθών και εθίμων πρέπει να γίνονται και εκδηλώσεις με αντικείμενο την ψυχαγωγία και την ανάδειξη του πολιτισμού και της τέχνης ... Όπως η μουσική, το τραγουδά, η ζωγραφική κλπ... Και μπράβο στον σύλλογο της κορομηλιά ς και τον πρόεδρο Πέτρο Σπυρελη που διοργάνωσε την Κυριακή 27/2 μία τέτοια βραδιά με τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχωρη. Έναν καλλιτέχνη που τον γνωρίσαμε εμείς οι τριαντάρηδες από το fame story και αν και δεν κατάφερα να τον γνωρίσω από κοντά διέκρινα έναν ευφυέστατο άνθρωπο με φοβερό ταλέντο και χιούμορ και επίσης όρεξη για εναλλακτικές δράσεις αφού δέχτηκε να ρθει να τραγουδήσει στα Παρακαμπύλια για την Κορομηλιά... Ήταν από τις ωραιότερες εκδηλώσεις.. Περάσαμε τέλεια ... Γελάσαμε ..Χαλαρώσαμε... Και καταλάβαμε και εμείς οι άσχετοι τι σημαίνει καλή φωνή !!!!!!!!
Θέλουμε κ συνέχεια!!!!
Χριστίνα Σωτηροπούλου

Ένας καλλιτέχνης με "όπλο" μόνο μια κιθάρα μας έκανε σε ένα χώρο 200 ατόμων να νομίζουμε ότι ακούμε συμφωνική ορχήστρα. ..μας καθήλωσε η ερμηνεία του και η επαφή του με το κοινό, μας εντυπωσίασαν τα νέα του τραγούδια, και οι μουσικές του επιλογές γενικότερα. .Ένας τραγουδιστής και τραγουδοποιός πραγματική πολυτέλεια για την περιοχή μας..
 Konstantinos Thalassohoris III τα δωσες όλα φίλε σε ευχαριστούμε για την τιμή!!. Η προχθεσινή σου επιτυχία δεν αφήνει άλλο περιθώριο πάρα μόνο την επανάληψη της!!!
Πετρος Σπυρέλης














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου